11 Nov 2016

discografie

P.U.L.S.E. Kobaltblau (2017) Project van Werner Huesgen

pulse

P.U.L.S.E.
Kobaltblau (2017)

Project van Werner Huesgen (sax) met 9-koppige band, eigen composities en een ┬ásong van mezelf (“watch the world”). Een spannende mix van jazzstijlen ┬ámet veel onregelmatige maatsoorten. Bandleden uit Nederland, Belgie en Duitsland. Op deze CD speel ik met klassieke/nylonstring gitaar, ES 335, Stratocaster en L-5C.

img_1352

Dana Winner
BLOOM (2014)

Deze CD is opgenomen in de studio van Arnold Muhren o.m. met de strijkers van het metropole-orkest. Een mix van pop, country en singer-songwriter stijl. Ik heb tientallen theater-concerten en een tour in zuidafrika mogen spelen met haar. Op deze CD speel ik met klassieke/nylonstring gitaar, flattop/steelstring gitaar, Stratocaster, 1960 ES 330, en Les Paul.

img_1350

Denise Jannah & Wolf Martini
Live in Johannesburg (2013)

Deze CD is opgenomen op een van onze velen tourneen in Zuid-afrika met dit duo. Live in een intieme setting met klein publiek komen deze songs mooi tot zijn recht. Met de inzet van een looper heb ik diverse solos live over mijn eigen begleiding gespeelt. Op deze CD speel ik mijn geliefde Artisan/ Moulin Rouge, travel-archtop.

img_1356

Tico Pierhagen
AQUABAJO (2013)

Latin-Jazz at it’s best. Heel fijn project van deze gewaardeerde collega, waarbij ik voor een song mijn bijdrage kon leveren.

img_1351

Deborah J. Carter
Blue Notes And Red Shoes (2009)

Een heel coole cd waar ik bij enkele songs mijn bijdrage kon leveren. Andere gitaristen op deze cd zijn Leonardo Amuedo, Jan Akkerman en Maarten van der Grinten. Op deze CD speel ik een 70ies L-5 CES en een Squier JV Stratocaster.

img_1353

Judith Nijland
suitcase of songs( 2006)

Een gevarieerde CD met verrassende arrangementen van bekende en minder bekende songs. Pop, jazz, singer-songwriter

img_1354

Mathilde Santing
Negen levens (2004)

Jazz, country, singer-songwriter. Registratie van een optreden van de gelijknamige theater-tour.

hartog-martini_s

Hartog & Martini
(1998)

Deze CD was de kers op de taart van een succesvol jazz-duo met zanger Hartog Eysman. Wij speelden op radio en tv maar ook voorprogramma voor Tuck & Patti en Ravi Coltrane. Op deze CD een eigen song “Time”. Op deze CD speel ik een 70ies L-5 CES en 1936 L-5.