19 Jan 2017

Mr. Wolf & the Gang

In zijn nieuwe project `Mr. Wolf &


In zijn nieuwe project `Mr. Wolf & the Gang` laat Wolf Martini Jazz, Pop, R’n B, Soul, HipHop en Latin in zijn eigen composities versmelten.  Deze stijl waarin de gitaar centraal staat is gekenmerkt door een groove waarbij je haast niet stil kunt blijven zitten. De invloed van George Benson maar ook Wes Montgomery en Kenny Burrell klinkt door in deze swingende, bluesy, groovy stijl.

LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=LXpg9qMdFqk

https://www.youtube.com/watch?v=toPZfD9t_vU

De band:
Wolf Martini, gitaar.
Afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium. TV en radio optredens met diverse artiesten. Optredens o.m. op North Sea Jazz-festival; Joy of jazz-festival, Johannesburg,ZA; Baku Jazzfestival, Azerbijdjan. Hij trad op o.a.met Rita Reys, Denise Jannah, Benjamin Hermann, Jhelisa Anderson, Ack van Royen en Candy Dulfer. WM: “ik hou van muziek die groove en gevoel met elkaar combineert”.

Simon Oslender, hammond/ keys.
Studeert aan het Conservatorium in Rotterdam. Hij trad al op met artiesten zoals o.a. Dr. Lonnie Smith,
Nils Landgren, WDR Big Band en het Metropole Orkest. Simon: “Ik hou van verschillende stijlen muziek, maar een ding is voor mij altijd belangrijk: it’s all about the groove!”

Remco van der Sluis, drums.
Afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Optredens in binnen – en buitenland. o.a. Chris Hinze, Thé Lau, Steve Lukather….
Remco: Ik hou van muziek waarbij groove, gevoel en fantasie bij elkaar komen, fuseren. “Mijn muzikale voorkeur gaat dan ook uit naar Fusion/jazzrock. Hoewel ik commerciële muziek niet uit de weg ga. Fusion is naar mijn mening allesomvattend.”

Taco Nieuwenhuizen, bas
Optredens en CD-opnames met Taconieuwenhuizengroup en Tocar. Met veel artiesten op toer geweest in binnen- en buitenland.  Taco: “ik hou van latin, fusion en popmuziek, daar kan ik mijn groove in kwijt. Ik componeer muziek voor muziektheater en werk in mijn eigen opname-studio.”